למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

חנוכה

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

הדפסת דף זה

לביבות בטטה ותפוחי אדמה

המצרכים (ל- 12 לביבות)
  • 1 בטטה בינונית מגוררת בפומפיה.
  • 2 תפו"א גדולים מגוררים בפומפיה.
  • 1 בצל בינוני מגורר בפומפיה.
  • 4 כפות קמח.
  • 2 ביצים.
  • 1/4 כפית קינמון.
  • מלח ופלפל לפי הטעם.
  
אופן ההכנה 
  • מערבבים את כל החומרים בקערה.
  • יוצרים מהתערובת לביבות ומניחים בתבנית ע"ג נייר אפייה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לאחר 8 דקות הופכים את הלביבות וממשיכים לאפות 8 דקות נוספות.
 
 
                                    ...בכל לביבה 35-40 קלוריות בלבד...
 
 
                                           בתאבון !!!
 
 
פורסם  דצמבר 2011  דודי לביא - דיאטן קליני וספורט