למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

סלטים

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

הדפסת דף זה

סלט ירוק עם תמרים ופרמזן

 
החומרים
 
5 לבבות של חסה ערבית (העלים הפנימיים הבהירים)
צרור עלי בייבי (מיקס)
5 תמרים יבשים (רצוי מג'הול)
גבינת פרמזן
שמן זית
מיץ לימון
מלח
 
 
אופן ההכנה
 
1. לשטוף היטב את החסה והעלים וולייבש.
2. לקרוע את עלי החסה לפיסות ולשים בקערה עם עלי הבייבי.
3. לקצוץ את התמרים ולצרף לקערה.
4. לקלוף "תלתלים" מגבינת הפרמזן ולהוסיף לקערה.
5. לתבל בשמן זית , מיץ לימון ומלח  (הכל לפי הטעם)  ולהגיש.
 
 
 
קרדיט:  השף חיים כהן