סלטים
חדשות ועדכונים
		סלט קינואה בעשבי תבלין
חומרים
½ ק"ג קינואה
3 חבילות פטרוזיליה קצוצה 
1 חבילת נענע קצוצה 
1 קופסא מלפפון חמוץ קצוץ 
1 פלפל אדום קצוץ 
גרידת לימון מלימון אחד
מיץ מלימון אחד 
4 כפות שמן זית 
כפית מלח 
¼ כפית פלפל שחור 
אופן ההכנה
1. לשטוף את הקינואה  ולבשל בליטר מים עם כף מלח.
2.  להביא לרתיחה ולבשל כ-10 דקות עד לקבלת קינואה שקופה.
3. לסנן, לצנן ולערבב את כל החומרים יחד.
בתאבון !
דצמבר 2011  דודי לביא - דיאטן קליני וספורט
		