למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

ממרחים

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

גבינה ביתית

רכיבים
 
2 ליטר חלב 3%
2 ליטר לבן
 
כלים
2 קערות
מסננת
בד חיתול (גדול ממידות המסננת)
מכסה
כף
צלחת
סיר להרתחה
 
הוראות הכנה
 
1. מרתיחים את החלב ומוזגים לקערה.
2. מוסיפים את הלבן ובוחשים עד שנוצרים גבישי גבינה, מכסים ומשהים 24 שעות במקום חמים.
3. מניחים על הקערה האחרת מסננת ועליה את הבד.
4. מוזגים את החלב הקרוש על הבד ומשהים עד שיטפטפו לקערה מי החלב הקרוש.
5. על הבד נותרה גבינה - מעבירים אותה לצלחת, מכסים ומניחים במקרר.
6. לפני הסינון מומלץ להוסיף לגבינה תבלינים (זעתר, שמיר,קצח וכד')
 
 
 
מאי 2012  דודי לביא - דיאטן קליני וספורט