למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

ממרחים

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

גווקאמולי

רכיבים
 
2 אבוקדו בינוני מקולף וללא גלעין
1-2 כפות מיץ לימון טרי
1/2 כוס רוטב סלסה חריף (לא דליל מדי)
1/8 כפית מלח ים
 
הוראות הכנה
 
1. לפזר את מיץ הלימון על האבוקדו.
2. למעוך את האבוקדו עם מזלג.
3. להוסיף/"לקפל" את רוטב הסלסה פנימה תוך כדי המעיכה.
4. לשמור בקירור עד ההגשה.
 
 
 
אוקטובר 2011  דודי לביא - דיאטן קליני וספורט