למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

תבשילים

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

חציל ואורז

החומרים
1 כוס אורז
1 בצל חתוך
3 כפות שמן
1 חציל
2 כוסות מיץ עגבניות
תבלינים קצוצים: בזיליקום, פטרוזיליה וטימין
אופן ההכנה
 
1. לבשל את האורז כ- 10 דקות.
2. לאדות את החציל.
3. להשחים את הבצל בעזרת השמן.
4. לערבב את התבלינים עם האורז (יש לסנן הנוזלים מהאורז).
5. יש להוסיף לתערובת את החצילים.
6. לשמן תבנית אפיה ולהכניס אליה את התערובת.
7. יש לפזר את הבצל מעל התערובת ולמזוג את מיץ העבניות מלמעלה.
8. לאפות למשך 25 דקות עד לקבלת צבע יפה ובועות.
בתאבון !
 
 
פורסם  אוגוסט 2011  דודי לביא - דיאטן קליני וספורט