תבשילים
חדשות ועדכונים
חציל ואורז
החומרים
1 כוס אורז
1 בצל חתוך
3 כפות שמן
1 חציל
2 כוסות מיץ עגבניות
תבלינים קצוצים: בזיליקום, פטרוזיליה וטימין
אופן ההכנה
1. לבשל את האורז כ- 10 דקות.
2. לאדות את החציל.
3. להשחים את הבצל בעזרת השמן.
4. לערבב את התבלינים עם האורז (יש לסנן הנוזלים מהאורז).
5. יש להוסיף לתערובת את החצילים.
6. לשמן תבנית אפיה ולהכניס אליה את התערובת.
7. יש לפזר את הבצל מעל התערובת ולמזוג את מיץ העבניות מלמעלה.
8. לאפות למשך 25 דקות עד לקבלת צבע יפה ובועות.
בתאבון !
פורסם אוגוסט 2011 דודי לביא - דיאטן קליני וספורט