למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

ממרחים

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

הדפסת דף זה

טחינה אדומה

 
חומרים
  • 1 פלפל אדום
  • 1 שן שום קצוצה
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כף רכז רימונים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • 2 כפות טחינה גולמית
 
אופן הכנה
  • לקלות את הפלפל בתנור ולקלפו.
  • להעביר למעבד מזון יחד עם שאר החומרים ולטחון לממרח.
 
טיפים
  • ניתן לקבל ממרח עשיר יותר בטעמים על ידי הוספת פטרוזיליה קצוצה,בצל ירוק או עשב תיבול אחר לפי בחירתכם.
  • ניתן לשמור עד שבוע במקרר
 
 
ינואר 2012 דודי לביא - דיאטן קליני וספורט