ממרחים
חדשות ועדכונים

טחינה אדומה
חומרים
- 1 פלפל אדום
- 1 שן שום קצוצה
- מיץ מחצי לימון
- 1 כף רכז רימונים
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור טחון
- 2 כפות טחינה גולמית
אופן הכנה
- לקלות את הפלפל בתנור ולקלפו.
- להעביר למעבד מזון יחד עם שאר החומרים ולטחון לממרח.
טיפים
- ניתן לקבל ממרח עשיר יותר בטעמים על ידי הוספת פטרוזיליה קצוצה,בצל ירוק או עשב תיבול אחר לפי בחירתכם.
- ניתן לשמור עד שבוע במקרר
ינואר 2012 דודי לביא - דיאטן קליני וספורט