למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

חנוכה

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

הדפסת דף זה

לביבות דלעת אפויות

 
המצרכים
  • 3 דלוריות בינוניות או דלעת בכמות דומה
  • 4 ביצים
  • חצי מיכל שמנת 10%
  • 3 כפות קמח מלא
  • 3 כפות נבט חיטה/ שיבולת שועל טחונה
  • 1 כף סוכר חום דמררה או סילאן
  • ½ כוס רסק תפוחי עץ ( מ- 2 תפוחי עץ גרנד) 
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • תרסיס שמן
   
אופן ההכנה
  • קולפים את הדלעת/ דלורית וחותכים לקוביות.
  • מבשלים במים עד לריכוך, מסננים ומרסקים לפירה.
  • מניחים במסננת עד ליציאת כל הנוזלים ומוסיפים את יתר החומרים.
  • יוצרים בעזרת כף לביבה על גבי תבנית משומנת קלות עם תרסיס השמן (רצוי על גבי נייר לאפייה).
  • אופים את הלביבות בחום בינוני למספר דקות עד השחמה קלה.
  
                      
                                           בתאבון !!!
 
 
פורסם  דצמבר 2011  דודי לביא - דיאטן קליני וספורט