פסח
חדשות ועדכונים

לחמניות לפסח
המצרכים ( ל- 12 יחידות)
- 2 כוסות קמח מצה
- 2 כוסות מים רותחים
- 2 ביצים (גודל 1)
- 3 חלבוני ביצה
- 2 כפות שמן קנולה או אחר
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
- מוזגים את המים והשמן על קמח המצה, מערבבים ומוסיפים מלח ופלפל.
- טורפים את הביצים והחלבונים היטב ומוסיפים לתערובת הקמח.
- מרטיבים את הידיים ויוצרים מן התערובת כדורים ומניחים על תבנית אפיה במרווחים של 2 ס"מ בין לחמניה אחת לשניה.
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שהלחמניות מזהיבות מעט.
בתאבון !!!
פורסם אפריל 2012 דודי לביא - דיאטן קליני וספורט