למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

פסח

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

הדפסת דף זה

לחמניות לפסח


המצרכים ( ל- 12 יחידות)
 
  • 2 כוסות קמח מצה
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 2 ביצים (גודל 1)
  • 3 חלבוני ביצה
  • 2 כפות שמן קנולה או אחר
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 
אופן הכנה 
  • מוזגים את המים והשמן על קמח המצה, מערבבים ומוסיפים מלח ופלפל.
  • טורפים את הביצים והחלבונים היטב ומוסיפים לתערובת הקמח.
  • מרטיבים את הידיים ויוצרים מן התערובת כדורים ומניחים על תבנית אפיה במרווחים של 2 ס"מ בין לחמניה אחת לשניה.
  • אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שהלחמניות מזהיבות מעט.
 
 
בתאבון !!!
 
 
פורסם  אפריל 2012  דודי לביא - דיאטן קליני וספורט