קינוחים ומאפים
חדשות ועדכונים
מאפינס קוטג' וגבינה צהובה
מצרכים ל- 8 מנות
- 1.5 כוסות קמח מחיטה מלאה
- כפית אבקת אפיה
- 1.5 גביעי קוטג' 5% שומן
- ½ כוס זיתים מגולענים
- 3 כפות שמן קנולה
- ½ כוס חלב
- 100 גר' גבינה צהובה מגוררת
- 2 ביצים
- ½ כפית מלח
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- בקערה גדולה מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, הקוטג', הגבינה הצהובה, החלב והשמן.
- יוצקים את תערובת הגבינות על תערובת הקמח, מוסיפים את הזיתים ומערבבים.
- יוצקים לתבניות מאפינס ואופים כ- 25 דקות .
פורסם דצמבר 2011 דודי לביא - דיאטן קליני וספורט