ממרחים
חדשות ועדכונים
ממרח גבינה וזיתים שחורים
רכיבים
250 גרם גבינה לבנה 5% שומן
20 זיתים שחורים
1-2 כפיות פפריקה
בצל קטן קצוץ דק
מלח לפי הטעם
הוראות הכנה
1. העביר את הגבינה לקערה.
2. לחתוך את הזיתים ולזרוק את החרצנים.
3. לערבב את הזיתים עם הגבינה.
4. להוסיף את הבצל והפפריקה.
5. להעביר את התכולה לקערית הגשה נקייה, להחליק את פני הממרח ולהגיש.
6. ניתן לשמור בקירור !
כל המתכון מכיל כ- 390 קלוריות. מתאים למריחה בכריך לבית הספר ולעבודה או לכל ארוחה חלבית.
יולי 2011 דודי לביא - דיאטן קליני וספורט