למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

סלטים

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

סלט טבולה

החומרים
 
150 גרם בורגול דק
2 עגבניות קשות
3 גבעולי בצל ירוק
1/2 כוס פטרוזיליה
1 כוס נענע
2 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
 
 
אופן ההכנה
 
1. משרים את הבורגול ב- 6 כוסות מים קרים למשך 30 דקות ומסננים את המים העודפים.
2. להעביר את הבורגול לקערה ולהוסיף את השמן.
3. לקצוץ דק מאד את שאר החומרים ולהוסיף לקערה. 
4. לערבב ולתבל במלח ובמיץ לימון.