סלטים
חדשות ועדכונים

סלט בורגול עם רימונים
סלט בורגול עם רימונים
החומרים
(לסלט)
50 גרם בורגול
גרגירים מ-½ רימון
3 כפות אגוזי מלך, קלויים וקצוצים דק
½ כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצה
2 גבעולי נענע קצוצה
½ כפית מלח
1 כף שמן זית
מעט פלפל שחור
(לרוטב)
1 עגבנייה מגוררת בפומפייה
1 כף מיץ לימון סחוט
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. משרים את הבורגול במים למספר שעות.
2. מעבירים את הבורגול למסננת ושוטפים תחת מים זורמים.
3. מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב.
4. בקערת הגשה מניחים את הבורגול, הרימונים, האגוזים ועשבי התיבול.
5. יוצקים את הרוטב מעל לסלט, מערבבים ומגישים.
בתאבון !
ספטמבר 2012 דודי לביא - דיאטן קליני וספורט