למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

סלטים

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

הדפסת דף זה

סלט בורגול עם רימונים

 
סלט בורגול עם רימונים

החומרים
(לסלט)
50 גרם בורגול
גרגירים מ-½ רימון
3 כפות אגוזי מלך, קלויים וקצוצים דק
½ כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצה
2 גבעולי נענע קצוצה
½ כפית מלח
1 כף שמן זית
מעט פלפל שחור
 
(לרוטב)
1 עגבנייה מגוררת בפומפייה
1 כף מיץ לימון סחוט
2 כפות שמן זית
  
אופן ההכנה
1. משרים את הבורגול במים למספר שעות.
2. מעבירים את הבורגול למסננת ושוטפים תחת מים זורמים.
3. מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב.
4. בקערת הגשה מניחים את הבורגול, הרימונים, האגוזים ועשבי התיבול.
5. יוצקים את הרוטב מעל לסלט, מערבבים ומגישים.
 
 
 
 בתאבון !
 
 
ספטמבר 2012   דודי לביא - דיאטן קליני וספורט