סלטים
חדשות ועדכונים

סלט ירוק עם תמרים ופרמזן
החומרים
5 לבבות של חסה ערבית (העלים הפנימיים הבהירים)
צרור עלי בייבי (מיקס)
5 תמרים יבשים (רצוי מג'הול)
גבינת פרמזן
שמן זית
מיץ לימון
מלח
אופן ההכנה
1. לשטוף היטב את החסה והעלים וולייבש.
2. לקרוע את עלי החסה לפיסות ולשים בקערה עם עלי הבייבי.
3. לקצוץ את התמרים ולצרף לקערה.
4. לקלוף "תלתלים" מגבינת הפרמזן ולהוסיף לקערה.
5. לתבל בשמן זית , מיץ לימון ומלח (הכל לפי הטעם) ולהגיש.
קרדיט: השף חיים כהן