סלטים
חדשות ועדכונים
סלט פירות יבשים עם גבינות
רכיבים
3 משמשים יבשים חתוכים
2 תמרים יבשים חתוכים
3 שזיפים יבשים חתוכים לחתיכות קטנות
1 תפוח עץ טרי, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כפות צימוקים
100 גרם גבינה צפתית חתוכה
3 כפות קוטג'
מלח ופלפל (לפי הטעם)
הוראות הכנה
1. לערבב יחד את הפירות ולהניח בצד.
2. לערבב את שאר החומרים ולהניח בקערית.
3. להוסיף את הפירות לקערית.
4. אפשר לפזר מעט גבינת פרמיז'ן מלמעלה.
5. להגיש בצלוחית שקופה.
כל מנה מכילה כ- 210 קלוריות. מתאים כארוחת ביניים או קינוח.
יולי 2011 דודי לביא - דיאטן קליני וספורט