סלטים
חדשות ועדכונים

סלט קינואה בעשבי תבלין
חומרים
½ ק"ג קינואה
3 חבילות פטרוזיליה קצוצה
1 חבילת נענע קצוצה
1 קופסא מלפפון חמוץ קצוץ
1 פלפל אדום קצוץ
גרידת לימון מלימון אחד
מיץ מלימון אחד
4 כפות שמן זית
כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1. לשטוף את הקינואה ולבשל בליטר מים עם כף מלח.
2. להביא לרתיחה ולבשל כ-10 דקות עד לקבלת קינואה שקופה.
3. לסנן, לצנן ולערבב את כל החומרים יחד.
בתאבון !
דצמבר 2011 דודי לביא - דיאטן קליני וספורט