תבשילים
חדשות ועדכונים
עדשים ומשמש
החומרים
1 כוס עדשים/מש
50 גרם משמש יבש
1 בצל גדול קצוץ
2 כפיות שמן לטיגון
מלח ולפלפל (לפי הטעם)
4 פקאנים קצוצים (לא חובה)
2 כפות פטרוזיליה
אופן ההכנה
1. לבשל במים את העדשים עד שיתרככו. לסנן.
2. להשרות את המשמשים במים פושרים למשך 15 דקות ולקצוץ דק.
3. לטגן את הבצל עם השמן עד שיזהיב ולהוסיף את העדשים והמשמש.
4. לתבל במלח ופלפל.
5. להוסיף את הפקאנים, לערבב ולבשל עוד 10 דקות על אש קטנה.
6. לקשט בפטרוזיליה.