למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

פסח

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

הדפסת דף זה

עוגת בננות לפסח


המצרכים ( ל- 4 מנות)
  • 1.5 בננות בינוניות
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 2 ביצים טרופות
  • חצי כוס יוגורט 1.5% שומן או 0% שומן
  • חצי כוס חלב 1% שומן
  • 6 כפות קמח תפוחי אדמה או קמח מצה
  • 2 כפות צימוקים
  • 8 כפיות סוכר חום או לבן
  • חצי כפית קינמון טחון
  • קורט אגוז מוסקט מגורר
  • תבנית בקוטר 20 ס"מ או תבנית מוארכת קטנה
  • תרסיס שמן לשימון התבנית
 
אופן הכנה 
  • מועכים במזלג את הבננות עם מיץ הלימון בקערה.
  • מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
  • מוסיפים את היוגורט והחלב ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את קצח תפוחי האדמה, הצימוקים, הסוכר החום, הקינמון והמוסקט.
  • מרססים את תבנית האפיה בשמן.
  • יוצקים לתבנית את הבלילה ואופים כ- 45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות.
  • מגישים חם.
 
 
בתאבון !!!
 
 
פורסם  אפריל 2012  דודי לביא - דיאטן קליני וספורט