קינוחים ומאפים
חדשות ועדכונים
עוגת תפוחים דלת קלוריות
עוגת תפוחים דלת קלוריות
החומרים
חלק א'
1 גביע גבינה 5%
2 ביצים + 1 חלבון
1/4 כוס שמן
2 גביעי רסק תפוחי עץ קטנים לא ממותקים
1 שקיק סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
7-8 שקיות ממתיק (סוכרלוז או אחר)
חלב ב'
1 כוס קמח לבן
1/2 כוס קמח מלא
1/2 כוס סובין
חלק ג'
2 תפוחי עץ גדולים
2 שקיקי סוכר וניל
2 כפות סירופ מייפל
אופן ההכנה
1. לערבב במיקסר את כל החומרים המופיעים בחלק א'.
2. להוסיף את החומרים מחלק ב' ולערבב שוב.
3. למזוג ל-2 תבניות אינגליש קייק (לאחר שימון בספריי שמן וקימוח).
4. לקלף את התפוחים ולחתוך לרבעים. כל רבע לחתוך ל-3 פלחים (אפשרי כל חיתוך אחר כראות עיניכם) ולהניח
בעדינות על העוגה.
5. מעל כל עוגה לפזר שקיק סוכר וניל אחד.
6. לאפות בתנור שחומם ל- 200 מעלות עד שהעוגה מזהיבה יפה.
7. לאחר הוצא מן התנור יש לפזר מעל כל עוגה כף מייפל אחת.
8. לקרר את העוגות ולא לכסות !!!
קרדיט ל: מירה דאיבוג