למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

קינוחים ומאפים

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

עוגת תפוחים דלת קלוריות

עוגת תפוחים דלת קלוריות
 
 החומרים
 
חלק א'
1 גביע גבינה 5%
2 ביצים + 1 חלבון
1/4 כוס שמן
2 גביעי רסק תפוחי עץ קטנים לא ממותקים
1 שקיק סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
7-8 שקיות ממתיק (סוכרלוז או אחר)
 
חלב ב'
1 כוס קמח לבן
1/2 כוס קמח מלא
1/2 כוס סובין
 
חלק ג'
2 תפוחי עץ גדולים
2 שקיקי סוכר וניל
2 כפות סירופ מייפל
  
אופן ההכנה
1. לערבב במיקסר את כל החומרים המופיעים בחלק א'.
2. להוסיף את החומרים מחלק ב' ולערבב שוב.
3. למזוג ל-2 תבניות אינגליש קייק (לאחר שימון בספריי שמן וקימוח).
4. לקלף את התפוחים ולחתוך לרבעים. כל רבע לחתוך ל-3 פלחים (אפשרי כל חיתוך אחר כראות עיניכם) ולהניח
    בעדינות על העוגה.
5. מעל כל עוגה לפזר שקיק סוכר וניל אחד.
6. לאפות בתנור שחומם ל- 200 מעלות עד שהעוגה מזהיבה יפה.
7. לאחר הוצא מן התנור יש לפזר מעל כל עוגה כף מייפל אחת.
8. לקרר את העוגות ולא לכסות !!! 
 
 
 
קרדיט ל: מירה דאיבוג