בשר, עוף ודגים
חדשות ועדכונים
עוף במנגו
רכיבים
4 חזות עוף ללא עצמות וללא עור
כף שמן צמחי
3/4 כוס בצל אדום קצוץ
1 מנגו בשל מקולף ופרוס
3 כוסות של מיץ תפוזים טבעי / סחוט
3 כפות קורנפלור
1/4 כוס מים חמים
הוראות הכנה
1. להשחים את חזות העוף במחבת גדולה עם השמן. יש לשים לב לפריכיות העוף ולדאוג שלא ישארו מיצים בבשר.
2. להוסיף את הבצל הקצוץ, לטגן למשך 3 דקות עם ערבוב תכוף.
3. יש להוסיף את מיץ התפוזים ולהביא לרתיחה.
4. לאחר הרתיחה יש להוסיף את המנגו
5. יש להנמיך הלהבה ולהמשיך הרתיחה לעוד 2 דקות.
6. יש להמיס את הקורנפלור במים החמים ולערבב לתוך הרוטב
7. לערבב עד שהרוטב מסמיך קלות.
יולי 2011 דודי לביא - דיאטן קליני וספורט