למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

בשר, עוף ודגים

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

עוף במנגו

רכיבים
 
4 חזות עוף ללא עצמות וללא עור 
כף שמן צמחי
3/4 כוס בצל אדום קצוץ 
1 מנגו בשל מקולף ופרוס
3 כוסות של מיץ תפוזים טבעי / סחוט 
3 כפות קורנפלור
1/4 כוס מים חמים
 
הוראות הכנה
 
1. להשחים את חזות העוף במחבת גדולה עם השמן. יש לשים לב לפריכיות העוף ולדאוג שלא ישארו מיצים בבשר.
2. להוסיף את הבצל הקצוץ, לטגן למשך 3 דקות עם ערבוב תכוף.
3. יש להוסיף את מיץ התפוזים ולהביא לרתיחה.
4. לאחר הרתיחה יש להוסיף את המנגו
5. יש להנמיך הלהבה ולהמשיך הרתיחה לעוד 2 דקות.
6. יש להמיס את הקורנפלור במים החמים ולערבב לתוך הרוטב
7. לערבב עד שהרוטב מסמיך קלות.
 
 
 
 
יולי 2011  דודי לביא - דיאטן קליני וספורט