למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

פסח

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

הדפסת דף זה

פלאפל חומוס (כשר לפסח)

פלאפל נהדר - דל שומן, ללא טיגון, קל הכנה וכשר לפסח לאוכלי קטניות, באדיבות אורנה יוגב)
 
המצרכים
  
  • 350 גר' חומוס
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • בצל גדול או 2 בצלים בינוניים
  • 1/2 ראש שום קלוף
  • מלח, פלפל וכמון לפי הטעם
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1-2 כפות מים
 
אופן הכנה 
  • את גרגרי החומוס יש להשרות כ 12 שעות במים.
  • מהפטרוזיליה והכוסברה יש לסלק את הגבעולים הגסים.
  • טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון.
  • יוצרים קציצות קטנות - בערך בקוטר 3 ס"מ ובעובי הקטן מעט מ- 1 ס"מ
  • מעבירים הקציצות לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרוחה בשכבה דקיקה של שמן (לא זית)
  • אופים בכ- 190 מעלות עד לקבלת צבע של פלאפל מטוגן.
 
 
בתאבון !!!
 
 
 
פורסם  אפריל 2014  דודי לביא - דיאטן קליני וספורט