למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

מאפים בריאים

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

פשטידת פטריות דלה בשומן

 
החומרים

1 כף שמן זית
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
2 קופסת פטריות טריות חתוכות דק
מלח ופלפל (לפי הטעם)
250 גרם גבינת קוטג'
250 גרם גבינה לבנה
100 גרם גבינה מלוחה 1/2% שומן
3 ביצים
3 כפות קמח מחיטה מלאה
 
  
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
 
2. מאדים את הבצל והשום בשמן ומוסיפים את הפטריות.
 
3. ממשיכים לאדות עד שהירקות מתרככים ומוסיפים תבלינים.
 
4. בתוך קערה מערבבים את הגבינות והביצים.
5. אופים כשעה עד שהעיסה מתייצבת.