תבשילים
חדשות ועדכונים
שקשוקה תרד וגבינת פטה
החומרים
2 כפות שמן זית
2 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים דקים (גם מהחלק הלבן וגם מהירוק)
600 גרם עלי תרד טריים
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
6 ביצים
250 גרם גבינת פטה 5% שומן מפוררת גס
אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עמוקה וגדולה על להבה בינונית.
2. מוסיפים השמן והבצל ומאדים למשך 2-3 דקות.
3. מוסיפים התרד, ממליחים מעט, מפלפלים ומערבבים עד לריכוך התרד.
4. שוברים את הביצים אחת-אחת לתוך קערית ומחליקים ממנה אל המחבת את הביצים.
5. מכסים ומבשלים למשך 2-5 דקות (בהתאם למידת העשייה הרצויה).
6. מפזרים גבינת פטה ומגישים מיד.
המנה מתאימה ל 4-6 סועדים
ספטמבר 2011 - דודי לביא דיאטן קליני וספורט