למגזין המקוון - לחצו כאן
קבוצות קיימות ועתידיות - לחצו כאן

תבשילים

חדשות ועדכונים

קבוצות
לחצו כאן בכדי להתעדכן בקבוצות העומדות להיפתח או בקבוצות קיימות
חדשות תזונת ספורט
לחצו כאן וקיראו על חדשות תזונת ספורט

הרשמה למגזין המקוון

שקשוקה תרד וגבינת פטה

 
החומרים
2 כפות שמן זית
2 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים דקים (גם מהחלק הלבן וגם מהירוק)
600 גרם עלי תרד טריים
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
6 ביצים
250 גרם גבינת פטה 5% שומן מפוררת גס
 
 
אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עמוקה וגדולה על להבה בינונית.
2. מוסיפים השמן והבצל ומאדים למשך 2-3 דקות.
3. מוסיפים התרד, ממליחים מעט, מפלפלים ומערבבים עד לריכוך התרד.
4. שוברים את הביצים אחת-אחת לתוך קערית ומחליקים ממנה אל המחבת את הביצים.
5. מכסים ומבשלים למשך 2-5 דקות (בהתאם למידת העשייה הרצויה).
6. מפזרים גבינת פטה ומגישים מיד.
 
 
המנה מתאימה ל 4-6 סועדים
 
 ספטמבר 2011 - דודי לביא דיאטן קליני וספורט